Vi löser dina IT-utmaningar.

Vi löser dina IT-utmaningar

Vi på IT-Hantverkarna tycker att IT ska vara enkelt för dig som kund. För oss betyder det att vi finns nära dig och dina utmaningar, och engagerar oss i att hitta rätt IT-lösning för ditt företag så att du kan fokusera på din kärnverksamhet.

Våra erfarna IT-tekniker finns med dig hela vägen från första idéen till att du har en säker och effektiv lösning på plats. Det är aldrig långt till en IT-Hantverkare och vi jobbar tillsammans med dig, utan tidsödande mellanhänder. Med oss som partner får du en modern, komplett och kostnadseffektiv lösning för din IT-miljö – i dag och i framtiden.

Inga problem för stora eller små - slå oss en signal så hjälper vi dig med dina IT-utmaningar.

 

En personlig och rikstäckande kedja

IT-Hantverkarna Sverige AB startade sin verksamhet 2004 med utgångspunkten att en IT-tekniker ska kunna fungera på samma sätt som en hantverkare – vara lätta att anlita till ett överkomligt pris. Vi såg också att det fanns ett behov av regelbunden och lättillgänglig IT-support hos små och medelstora företag. I dag är vi en rikstäckande kedja med lokala kontor från Umeå i norr till Malmö i söder. Ambitionen är att det aldrig ska vara långt till en IT-Hantverkare.

 

  • Vi bygger vår verksamhet på