Bry dig om din IT-miljö. Det lönar sig i längden.

Behovsanalys

Vi hjälper dig att nå din fulla potential.

Vill du veta hur din IT-miljö mår och om den är säker och uppdaterad inför framtiden? I så fall är IT-Hantverkarnas behovsanalyser något för dig.

Till ett fast pris ser vi över hela företagets IT-miljö och gör en tydlig åtgärdsplan. En analys i dag kan bespara dig massor av bekymmer och kostsamma driftstopp i framtiden.

Gör en hälsokontroll av din IT-miljö.

Alla vet att en bil måste lämnas in på service efter ett visst antal mil – och det är precis samma sak med din IT-miljö. Den behöver också underhållas regelbundet för att garantera bästa funktion och säkerhet. Vår Hälsokontroll ger en enkel och överskådlig bild över vad som fungerar bra i er IT-miljö – och vad som skulle kunna bli bättre. När hälsokontrollen är klar och rapporten är sammanställd har du ett enkelt och tydligt underlag för att ta beslut om eventuella åtgärder. Vi ger dig givetvis rekommendationer på ett åtgärdsprogram, men du bestämmer själv hur du vill gå vidare och vad som ska prioriteras.

Lyft din verksamhet med vår molnanalys.

Vi på IT-Hantverkarna har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder till rätt molnlösning. Ett konkret första steg är att ta hjälp av IT-Hantverkarnas molnanalys där våra kunniga tekniker arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att företaget är redo att ta steget upp i molnet.  Vi ger råd kring vilka av ditt företags tjänster och dokument som passar att placera i molnet och vilka du bör behålla lokalt. En kombination brukar fungera bäst och bli mest kostnadseffektivt. Du behöver inte bry dig om teknik och drift. Det kan du lugnt lämna åt oss.  

Så tveka inte, gör en behovsanalys i dag för en bättre IT-miljö i morgon.

Vill du bli kontaktad?

eller ring

0775-15 10 00

  • Fyra korta om behovsanalys