Upptäck möjligheterna i molnet.

Office 365

Upplev en effektiv vardag – var och när du vill.

Alla har sin egen definition på vad en molnlösning egentligen är. Hos oss på IT-Hantverkarna ser vi att en molnlösning helt enkelt är en prenumerationstjänst. En tjänst som erbjuder en möjlighet att slippa investeringar i servrar och datalagring. En tjänst som erbjuder frihet och tillgänglighet oavsett var i världen du befinner dig och dessutom en lösning som erbjuder en enkel överblick över dina kostnader. 

Med molnet har IT-tjänster blivit så lätta att leverera och använda att de lyfter upp mot skyarna. IT-Hantverkarna kan hjälpa dig bygga en molnlösning som kan ge din verksamhet frihet.

Förenkla ditt arbetsliv med Office 365

Tack vare molnet, mobila plattformar och Microsoft Office 365 är vi inte längre bundna av tid, plats eller enhet för att kunna jobba. IT-Hantverkarna har hjälpt tusentals kunder till ett enklare arbetsliv och hittar gärna rätt molnlösning för ditt företag.

Med Office 365 har du och dina medarbetare alltid tillgång till dokument, kontakter, kalender och e-post via närmsta dator, surfplatta eller mobiltelefon. Alla filer sparas automatiskt mellan enheterna så att du kan fortsätta där du slutade. IT-Hantverkarna har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder till rätt molnlösning. Vi börjar alltid med att göra en molnanalys där våra kunniga tekniker arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att företaget är redo att ta steget upp i molnet.  Vi ger råd kring vilka av ditt företags tjänster och dokument som passar att placera i molnet och vilka du bör behålla lokalt. Och du behöver inte bry dig om teknik och drift. Det kan du lugnt lämna åt oss.  
Kontakta oss så hjälper vi dig till ett enklare arbetsliv!

Vill du bli kontaktad?

eller ring

0775-15 10 00

  • 4 korta om Office 365