Managed Services

Server som tjänst. En molnbaserad IT-drifttjänst med guldkant.

”Server som tjänst” är en standardiserad och paketerad IT-drifttjänst utvecklad för företag med 5-75 anställda. Det är en tjänst för företag som vill spara tid och pengar på att slippa underhålla en egen serverpark med allt som hör till detta såsom frågor kring säkerhet, backup och kontinuerliga uppdateringar.

Tjänsten körs på Microsofts molnplattform Azure, en beprövad lösning som idag används av över 50 procent av Fortune 500-företagen. Och samma funktionalitet, tillgänglighet och säkerhet som dessa företag förväntar sig finns tillgängligt för det mindre företaget.

Vad ingår i vårt erbjudande?

    • Vi garanterar en skalbar serverkapacitet i enlighet med verksamhetens föränderliga krav till en överenskommen månadskostnad. Du får kontroll på kapaciteten och kontroll på kostnaderna där vi proaktivt ansvarar för att verksamheten får det IT-stöd den behöver.
    • Vi övertar drift- och administrationsansvaret för företagets serverplattform, detta ansvar inkluderar systematiskt underhåll, övervakning och responsgaranti.
    • Vi tillhandahåller en säker och stabil servermiljö med antivirus, kontinuerliga säkerhetsuppdateringar samt backuplösning. En IT-drifttjänst med säkerhet och sekretess i fokus.
    • Vi stänger ned den befintliga serverlösningen efter avslutad etablering. Därmed har du gjort din sista investering i serverhårdvara och behöver inte gå igenom några fler omfattande migreringsprojekt.


Server som tjänst. En molnbaserad IT-drifttjänst med guldkant.

Intresserad av att veta mer? Ladda ner vår tjänstebeskrivning av "Server som tjänst" här!

Vill du bli kontaktad?

eller ring

0775-15 10 00